Redaktør på siden er:

Lars Schiønning
Telefon: 31150099
E-mail: fedfestival@gmail.com

Fotografer
Sebastian Schiønning Andersen
Jess Madsen
Lars Schiønning
Lisbeth Vistisen
Mikkel Dybtved Andersen
Anette Jensen

Jonas Nielsen

Birthe V. Sørensen

 Alt det irriterende med småt.

Alt materiale der er beliggende på fedfestival.com er omfattet af loven om ophavsret.
Det betyder, at du ikke må kopiere tekst, billeder, eller hjemmesidekoden.
Hvis vi mod forventning skulle finde billeder taget af fedfestival.com på Internettet eller i trykte medier, vil udgiveren få tilsendt en regning på minimum 1000 kr. for krænkelsen af ophavsretten. Plus et udgivergebyr pr. eksponering.

Vi henholder os til, at vi til privatpersoner sælger billederne meget billigt, så der er som sådan ikke noget ved at kopiere dem fra siden. Det er langt hurtigere, at sende en mail til os om, at du gerne vil købe billederne. Dermed får du også billederne i meget god opløsning (6 MPixels), som minimum er en 25 gange bedre opløsning end den du finder her på sitet.

Ved at købe billederne støtter du samtidig fedfestival.com, så vi kan blive endnu bedre, og tage til endnu flere festivaler, og dermed få langt flere billeder.

Privatpersoner må gerne kopiere billederne her fra siden ned på deres egen harddisk, samt lave papirbilleder ud af dem. Men viderebringelse på nettet ser vi som et brud op ophavsrettighederne.
Firmaer, festivaler, medier og andre er velkomne til at kontakte os for køb af billeder - vi kan garantere, at vi har markedets bedste og billigste pris.

God fornøjelse på www.fedfestival.com
 

Kontakt os her